Coaching Hengelo

Mijn coachpraktijk bevindt zich aan de rand van Zuid Berghuizen in Oldenzaal, te midden van een prachtige bosrijke omgeving van Twente. Met een gunstige ligging vlakbij de A1, is mijn praktijk ook gemakkelijk bereikbaar voor mensen uit Hengelo en omgeving. Op ons terrein is er voldende (gratis) parkeergelegenheid.

 

Binnen mijn praktijk bied ik diverse vormen van coaching aan. Naast loopbaancoaching, ben je bij mij ook van harte welkom voor studiekeuzecoaching, coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling en paardencoaching.  Als je interesse hebt in paarden coaching, raad ik je aan om mijn website en sociale media in de gaten te houden voor nieuwste ontwikkelingen. Je kunt bij mij terecht voor een enkele losse sessie, waarin je kunt ontdekken wat paardencoaching precies inhoudt en welke voordelen het jou kan bieden. Daarnaast bied ik in de toekomst ook complete paardencoachingstrajecten aan.

 

Hieronder kun je doorklikken naar meer informatie over de verschillende soorten coaching die ik aanbied. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!