Kosten Coaching

 

Bijdrage werkgever

In veel gevallen is een werkgever bereid om bij te dragen aan een groot deel van de kosten voor een coachtraject. Binnen diverse organisaties zijn hier regelingen voor getroffen. Vraag binnen je eigen organisatie wat de mogelijkheden zijn.

 

Algemeen over kosten van coaching

Tijdens alle trajecten geldt dat er contact via mail, whats app of telefoon mogelijk is. Kom je ergens niet uit of loop je ergens tegen aan wat niet kan wachten tot onze volgende sessie? Geen probleem, via de app, mail of telefoon kijken we wat je nodig hebt. Het is jouw reis, maar je hoeft het niet alleen te doen!

 

Loopbaancoaching

Een loopbaancoachtraject neemt 6 gesprekken van 1,5 tot 2 uur in beslag. Tijdens dit traject beantwoorden we de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? en Wat kan ik? De gesprekken plannen we om de 2 a 3 weken in. Tussen gesprek 5 en 6 zit iets langer. Het totale traject zal ongeveer 3 maanden in beslag nemen. Een loopbaancoachtraject kost € 1089,- inclusief BTW. Na dit traject weet je wat je wilt doen, heb je weer volop energie en sta je te popelen om die ene sollicitatiebrief te schrijven, je cv op te poetsen en op gesprek te gaan.

 

Heb je liever nog wat hulp bij het schrijven van je brief, het updaten van je cv of het maken en oefenen van je elevator pitch? Geen probleem, dan plannen we 2 gesprekken extra.

Een traject van 8 gesprekken kost € 1452,- inclusief BTW.

 

Coaching voor Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de vrijblijvende kennismaking verkennen we jouw coachvraag. Zodra deze helemaal helder is, doe ik je een voostel voor een aantal sessies. Gemiddeld zijn dit 6 sessies van 1,5 tot 2 uur. Het traject komt dan om € 1089,- inclusief BTW. UIt ervaring blijkt dat een paardencoachsessie een hele mooie aanvulling kan zijn tijdens een traject voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je 1 of 2 sessies op kantoor ruilen voor sessie(s) met het paard? Geen probleem, dit kunnen we tijdens de kennismaking of tijdens de sessies bespreken.

 

Studiekeuzecoaching

Een traject voor studiekeuzecoaching bestaat uit 3 sessies van 1,5 tot 2 uur en neemt in totaal 1 maand in beslag. De kosten hiervoor zijn

€ 484,- inclusief BTW.

 

Paardencoaching

Een losse (proef)sessie met het paard duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 121,- inclusief BTW.

 

Kies nu voor jezelf,

Want er is altijd wel een excuus om dat niet te doen!