Wat klanten over mij en de coachingstrajecten zeggen

 

Afgelopen periode heb ik een loopbaantraject gevolgd bij Wendy. Ik liep vast in mijn huidige baan en was op zoek naar wat anders, maar geen idee welke kant ik op wilde.

Door de coachings gesprekken en opdrachten die ik bij haar gedaan heb, werd het voor mij steeds duidelijker wie ik nu eigenlijk ben en waar ik nou blij van word, zowel in mijn werk als ook privé.  Hierdoor heb ik het vertrouwen gekregen om te gaan doen wat ik echt leuk vind.

De gesprekken met Wendy heb ik als heel prettig ervaren. Wendy is oprecht en ze weet je te stimuleren om je gevoel te volgen.

- Yvon Koop -


Ik ben ontzettend blij dat ik bij Jouw Keuze Coaching terecht ben gekomen. Er wordt echt gekeken naar wat je nodig hebt en waar je tegenaan loopt. Ik ben persoonlijk gegroeid en heb meer inzichten gekregen in mezelf en hoe ik in elkaar steek. Dankzij de coaching van Wendy weet ik nu beter wat belangrijke kernwaarden voor mij zijn op het werk en privé.

De sessies waren een mooie combinatie tussen loopbaan coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik voelde me op mijn gemak en had het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd. Door middel van kleine opdrachten die je deels thuis en deels samen doet ben ik als mens gegroeid.

Ik kan Jouw Keuze Coaching zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Wendy is een lieve en hartelijke vrouw. Bedankt voor de geweldige begeleiding!

-Rowen Groenendijk-


Het loopbaan traject bij Wendy heeft mij niet alleen inzicht gegeven in wat ik zoek in een baan, maar ook wie ik ben als persoon.

Wendy kan goed luisteren en heeft een hele fijne energie waardoor je je snel op je gemakt voelt.

Vanuit de basis samen kijken naar Wie ben ik? Waar wordt ik gelukkig van en hoe kan ik dat toepassen in mijn carrière?  

Door ogenschijnlijk makkelijke oefeningen en opdrachten werd ik echt aan het denken gezet. Hierdoor werd voor mij snel duidelijk dat ik in mijn huidige baan niet helemaal op mijn plek zit. Inmiddels ben ik ook actief bezig om te kijken of ik kan doen waar ik daadwerkelijk gelukkig van wordt. Ondernemen! Wat inhoudt dat ik bij mijn huidige baan minder ben gaan werken, om daarnaast te gaan bouwen aan iets dat helemaal bij mij past. Deze kleine aanpassing heeft al zoveel verschil gemaakt. Ook privé ben ik bewuster keuzes gaan maken. Ja zeggen daar waar je hart ligt en nee durven zeggen bij wat niet past.

Het traject heeft me zelfvertrouwen gegeven, ik weet waar ik goed in ben en waar ik blij van wordt en ik durf dit nu ook uit te dragen. 

Bedankt Wendy, voor je betrokkenheid en nieuwe inzichten!

-Mieke de Wit - Japin-


Ik ben ontzettend tevreden over Jouw Keuze Coaching! Wendy helpt je echt verder. Toen ik bij haar begon had ik geen idee welke kant ik op wilde qua werk, maar daar ben ik door alle opdrachten en vragen van haar wel achter gekomen. Je begint met een deel over jezelf, over wat jij belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en wat je kernwaarden zijn. Vanuit daar ga je je verdiepen in de beroepen, met steeds jouw kernwaarden in je achterhoofd. Inmiddels heb ik een nieuwe baan, en nu wél iets dat bij mij past 😄 Ik vind Jouw Keuze Coaching echt een aanrader!

-Eveline Kamp- 


Ik heb een loopbaan traject gehad bij Wendy Damhuis. Eerst wist ik echt totaal niet wat ik wilde doen. Wendy heeft mij hiermee geholpen door spellen, kaarten en gesprekken echt achter te komen, wat ik belangrijk vind. Na de sessies zijn we ook op een opleiding gekomen. Ik zou dit traject aanraden voor iedereen met twijfels over studies.

-Douwe Thijert-


Wendy is een hele fijne studiekeuzecoach, die echt de tijd neemt, goed naar je luistert en helpt om de juiste keuzes te maken.

-Gwen ter Beek-


Wauw! Ik heb een paardencoach sessie gehad met Wendy en dit was zo mooi, bijzonder en tegelijk confronterend. Ik was er totaal niet bekend mee, maar Wendy en haar lieve paard Levi hebben me zo veel mooie inzichten. Levi spiegelt precies hoe ik in een situatie sta en Wendy legt heel mooi de connectie met hoe dit dan in het dagelijkse leven gaat.
Ik vond het een hele mooie ervaring!

-Maud-


Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met paarden coaching. Een hele bijzondere ervaring. Door fijne manier van coaching en het stellen van de juiste vragen, gingen we aan de slag met verschillende oefeningen. Hierdoor onstonden er super gave dingen. Werd letterlijk de goede kant opgedrukt door het paard Levi. Aan de hand van de opgedane inzichten kan ik verder met mn proces. Wendy en Levi Bedankt!!

-Bjorn Wigger-


Bij Wendy geweest voor studie coaching, aan de hand van testjes en gesprekken voeren er achter gekomen wat ik echt leuk vind. Heel erg blij met de hulp die ik van Wendy heb gehad.

-Donna Saba-


"Als je het oude niet los kunt laten,

Bang bent voor het nieuwe,

En het stilstaan je benauwd.

Pak dan mijn hand,

Dan gaan we samen

Samen gaan we voor goud! "

                       

         -Mieke-

Coach, loopbaancoach, studiekeuzecoach, coach voor persoonlijke ontwikkeling Wendy Damhuis in Oldenzaal en omgeving Enschede
Coach Wendy Damhuis van Jouw Keuze Coaching in Oldenzaal