Workshop Dilemma Coaching 

Sta je voor een keuze en kom je er maar niet uit? Blijf je maar malen in je hoofd en gesprekken voeren met jezelf en je naasten, maar op de een of andere manier lukt het niet om een keuze te maken. Misschien lig je er zelfs wakker van. Pffff, wist je het antwoord maar….De keuze waar je voor staat kan op werkgebied liggen, maar ook in de privésfeer.

Herken je bovenstaande? Dan kan een sessie paardencoaching wat voor jou zijn. Een workshop ‘Dilemma coaching’ om precies te zijn. Door middel van een gerichte opdracht ga je bezig met de keuze waar je voor staat. En geloof mij, na deze ene sessie heb je helder wat je te doen staat.

 

Hoe werkt dilemma coaching met het paard?

Paardencoaching, en in het bijzonder dilemma coaching met behulp van paarden, maakt gebruik van de gevoeligheid en intuïtie van het paard om je te helpen bij het nemen van beslissingen. Hier zijn een paar punten die dit soort coaching uniek maken:

  1. Non-verbale communicatie: Paarden zijn experts in het oppikken van non-verbale signalen. Ze reageren sterk op je lichaamstaal, energie en emoties. Dit kan dienen als een spiegel van je innerlijke gevoelens en onbewuste reacties.
  2. Uit het hoofd halen: Vaak blijven we vastzitten in onze gedachten en overdenken we situaties, waardoor je in kringetjes blijft denken. Paardencoaching helpt je om uit je hoofd te komen en meer te vertrouwen op je intuïtie en gevoelens.
  3. Reflectie van innerlijke rust: Het feit dat een paard het meest ontspannen is wanneer jij ontspannen bent, kan een krachtige boodschap zijn. Het laat zien dat innerlijke rust en het volgen van je hart essentieel zijn voor het maken van keuzes die bij je passen.
  4. Onverwachte acties: Paarden kunnen onverwachte acties ondernemen, waardoor je wordt uitgedaagd om flexibel te zijn en in het moment te leven. Dit kan je helpen om nieuwe perspectieven te ontdekken en creatieve oplossingen te vinden.
  5. Ervaringsgericht leren: In plaats van alleen te praten over je dilemma, biedt paardencoaching een ervaringsgerichte benadering. Het fysieke contact en de interactie met het paard kunnen diepe inzichten en emotionele veranderingen teweegbrengen.

Deze vorm van coaching legt de nadruk op het verkennen van je gevoelens en intuïtie, wat vaak over het hoofd wordt gezien in traditionele besluitvormingsprocessen. Zo zul je veel meer rust ervaren na deze workshop.

Paardencoaching in Twente bij Jouw Keuze Coaching
Paardencoaching in Twente bij Jouw Keuze Coaching

Het paard laat je voelen

 

Weg uit je hoofd

 

Het wordt stil

 

Eindelijk

 

Ervaar, voel en weet

 

Rust!

Kosten workshop Dilemma coaching met het paard

Een workshop kost €121 euro, dit is inclusief BTW. Je kunt alleen komen, maar je mag ook iemand meenemen. Misschien sta je samen voor een keuze of vind je het fijn dat er iemand met je mee kijkt en luistert. De workshop duurt in totaal maximaal 1,5 uur.