Hoe ga jij naar je werk?

Gepubliceerd op 5 maart 2023 om 21:32

Hoe sta jij op maandag op? Spring je energiek uit je bed en heb je zin om aan de slag te gaan; is je werkdag voordat je het weet om en had je eigenlijk nog zoveel willen doen? Of blijf je zo lang mogelijk liggen, zet jij je wekker nog een keer op snooze om vervolgens met tegenzin naar je werk te gaan waar de tijd stil lijkt te staan? Of hier iets tussenin?

 

Ik gun je het eerste antwoord. Helaas geldt voor een grotendeel van ons het 2e of 3e. En vaak zijn we ons daar niet eens van bewust. Want we gaan gewoon, omdat het moet…of omdat het nu eenmaal zo is….of tja, ik heb toch werk?......ik heb er zelf voor gekozen…of het is gewoon makkelijk, want mijn privéleven is al hectisch genoeg en ik kan er nu niks nieuws bij hebben. Dit werk ken ik en solliciteren is zo’n gedoe….. of eigenlijk is nieuw werk stiekem ook wel spannend….

 

Herken je iets uit het bovenstaande? Dan heb ik goed nieuws voor je! Door het volgen van een persoonlijk loopbaantraject bij Jouw Keuze Coaching kun je erachter komen welk werk wel echt bij je past en waar je dus wel graag voor opstaat. En al die bezwaren en beren op de weg kun je tijdens dit traject ook verslaan, helemaal zelf, ook al denk je nu dat de bezwaren echt gegrond zijn.

 

Voordat je het weet zit je vol energie in een sollicitatieproces en verloopt het precies zoals je zou willen. En zomaar ineens ga je fluitend naar je werk, in plaats van sloffend….

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Jouw Keuze Coaching. 

 

geschreven door Wendy Damhuis