Ontdek je behoefte!

Wil je op een simpele manier ontdekken waar je behoeften liggen?  Of inzicht dat je onbewust de behoefte hebt aan verandering? Vraag hier gratis de opdracht 'Beelden' aan. 


Blogs Coaching

Uit mijn comfortzone

Ik stap ontzettend uit mijn comfortzone door deze blog te schrijven. Want ik ga toegeven dat mij iets niet lukte en dat ik daardoor een gevoel van falen ervaarde….en schaamte….en onzekerheid en een heleboel andere negatieve emoties. Nieuwsgierig wat mijn probleem was en hoe ik het heb opgelost? Dat ga ik je hieronder vertellen.

Lees meer »

Op zoek naar balans en meer plezier?

Regelmatig krijg ik mensen in mijn praktijk die op zoek zijn naar meer balans. Balans tussen werk en privé, maar ook balans in alleen het privé- of werkleven. Doordat er onbalans is, lijkt het plezier verdwenen. Herken je dit? Lees dan verder; misschien kan de oefening die ik hieronder beschrijf je iets meer grip geven op je huidige leven.

Lees meer »

Ontdek de Magie van Samenwerking

Stel je voor dat je de kans krijgt om je leven te verrijken, jezelf beter te leren begrijpen, en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, allemaal met de hulp van een zachtaardige, intuïtieve metgezel: een paard. Dat is precies wat cognitief paardencoachen te bieden heeft. In deze blog wil ik je meenemen in de wereld van cognitief paardencoachen, en je uitnodigen om de magie van samenwerking tussen mens en paard te ervaren.

Lees meer »

Opnieuw kiezen

Stel dat je opnieuw een beroep zou mogen kiezen, zonder dat je ergens rekening mee hoeft te houden. Of je de juiste opleiding hebt, of er wel of geen vacature is, wat de werktijden zijn en de reisafstand is en of je wel genoeg verdiend: het speelt nu even geen rol. Het bestaat gewoon even niet. Het gaat er puur om wat JIJ zou willen, zonder beperkingen en ‘ja maar….’. 

Lees meer »